Pihlapirtti

Pirttiin on hankittu tuolit. Ikkunat ja seinät on suorassa, kameran laajakulmaobjektiivi vääristää kuvaa.

 

Vuokraamme Pihlapirtin tupaa, keittiötä ja saunaa. Pihlapirtti on  suosittu perhejuhlien ja kokouksien pitopaikka.  Keittiöstä löytyy lautaset n. 40 henkilölle, keittolautaset n. 60 henkilölle  ja kahvikupit n. 50 henkilölle. Kahvinkeittimet, tarjoiluastiat, kattilat ja valkoiset pöytäliinat , kaksi jääkaappia ja pieni pakastin kuuluu myös varusteisiin.   Pöytäliinoja on myös värilliset kevytvahakankaasta.  Tupaan mahtuu istumaan pöytien ääreen n.40 henkilöä. Tuvassa on valkokangas, mutta ei projektoria. Pihlapirtillä on wifi-verkko.


Saunaan mahtuu kerralla n. 8 henkilöä.  Puku- ja pesuhuoneita on kaksi.  Kunnan uimaranta on 50 m päässä.

Pihlapirtin tuvan parvella on mahdollista yöpyä leirimajoituksessa. Patjoja, tyynyjä ja peittoja löytyy,  ota kuitenkin oma makuupussi mukaan. 
Pihlapirtti on ns. tilapäismajoituspaikka. Ilman pelastuslaitokselta haettavaa lupaa voi yöpyä max. 19 henkilöä.  Majoitustila ei muutenkaan mahdollista yli 19 henkilön yöpymistä.  

 

Melontakeskus Pihlapirtti valmistui v. 1998. Sen valmistumisen mahdollisti Raimo ja Marja-Leena Pihlavan merkittävä panos hankkeeseen ja runsas talkootyö.  Pihlapirtti toimii  melontaseuran toimipisteenä,  talvella  talviuinti ja sauna ja kesällä melojat ovat tuttu näky Pihlapirtillä.

Pihlapirtin varauksia hoitaa Helena Korppoo  puh 050 60626, sähköposti helena.korppoo@gmail.com tai tämän www-sivuston välilehdeltä "Ota yhteyttä".

 

Tervetuloa Pihlapirtille! Toivottavasti viihdyt ja tulet toistekin!