PIHLAPIRTTI LUE TÄSTÄ LISÄÄ

 

PIHLAPIRTILLE PÄÄSEE MYÖS ROLLAATTORILLA JA PYÖRÄTUOLILLA.  TOINEN WC ON INVAWC.  

Vuokraamme Pihlapirtin tupaa, keittiötä ja saunaa. Pihlapirtti on  suosittu perhejuhlien ja kokouksien pitopaikka.  Keittiöstä löytyy lautaset n. 40 henkilölle, keittolautaset n. 60 henkilölle ja ruokailuvälineet ja lasit  ja kahvikupit n. 50 henkilölle.  Kuohuviinilaseja on noin 40 kpl. Kahvinkeittimet, tarjoiluastiat, kattilat ja valkoiset pöytäliinat , kaksi jääkaappia ja pieni pakastin kuuluu myös varusteisiin.   Pöytäliinoja on myös värilliset kevytvahakankaasta.  Tupaan mahtuu istumaan pöytien ääreen n.40 henkilöä. Tuvassa on valkokangas, mutta ei projektoria.

 

Rakennusviranomaisten mukaan tiloissa saa olla kerralla enintään 50 henkilöä.  

Katso lisää kuvia välilehdeltä Valokuvia Pihlapirtistä!

Iso jääkaappi on 350 l ja sen sisäkorkeus on n. 160 cm.  Hyllyn leveys on 45 cm ja syvyys 30 cm. 
Pieni jääkaappi on n 120 l.  Pieni pakastin n 110 l on myös käytettävissä.   Valokuvissa on nähtävissä kukkamaljakot ja kynttilänjalat. 

Pihlapirtti on Ruoveden kunnan vesi-ja viemäriverkossa.  


Saunaan mahtuu kerralla n. 8 henkilöä.  Puku- ja pesuhuoneita on kaksi.  Kunnan uimaranta on 50 m päässä.

Pihlapirtin tuvan parvella on mahdollista yöpyä leirimajoituksessa. Patjoja, tyynyjä ja peittoja löytyy,  ota kuitenkin oma makuupussi mukaan. 


Pihlapirtti on ns. tilapäismajoituspaikka. Ilman pelastuslaitokselta haettavaa lupaa voi yöpyä max. 19 henkilöä.  Majoitustila ei muutenkaan mahdollista yli 19 henkilön yöpymistä.  

 

Melontakeskus Pihlapirtti valmistui v. 1998. Sen valmistumisen mahdollisti Raimo ja Marja-Leena Pihlavan merkittävä panos hankkeeseen ja runsas talkootyö.  Pihlapirtti toimii  melontaseuran toimipisteenä,  talvella  talviuinti ja sauna ja kesällä melojat ovat tuttu näky Pihlapirtillä.

Pihlapirtin varauksia hoitaa Helena Korppoo  puh 050 60626, sähköposti helena.korppoo@gmail.com tai tämän www-sivuston välilehdeltä "Ota yhteyttä".

 

Tervetuloa Pihlapirtille! Toivottavasti viihdyt ja tulet toistekin!